☰ menu
Annemieke Zeilstra

Voeding is de basis van gezondheid. Een evenwichtige voeding van goede kwaliteit voedt het hele lichaam. Door het verteren van voedingsstoffen en levenskrachten bouwen we onze vitaliteit op. Smakelijke maaltijden bereiden; mooi opdienen; samen eten en aandachtig proeven zijn aspecten die invloed hebben op de vertering en stofwisseling.

Wanneer door gezondheidsproblemen het evenwicht is verstoord kan het nodig zijn om een aangepaste voeding te gebruiken. Soms is dit kortdurend, soms levenslang. Ook een aangepaste voeding biedt een kans om actief in het genezingsproces te staan! Zo kan je op zoek gaan naar een gezond makend eetpatroon.

U als mens en uw hulpvraag staan centraal in de begeleiding. Het veranderen van uw voedingspatroon vraagt vaak tijd en ruimte. Vanuit autonomie, respect en betrokkenheid ondersteun ik u op uw op pad uw doelen te bereiken. Hierbij maak ik naast het verstrekken van praktische informatie gebruik van schrijfopdrachten, Health Counseling / Motivational Interviewing en Mindfulness. Ik onderzoek met u wat uw valkuilen zijn tijdens het proces en zoek ik met u manieren hier mee op te gaan.

contactgegevens:

tel: 06-40408856

e-mail: info@even-wicht.nl

www.even-wicht.nl


Praktijkgegevens:

Therapeuticum Widar
Tollenstraat 32
3702 GV Zeist

Laan van Beek en Royen 39
3701 AK Zeist

www.widar.nl