Bronvermelding
Onderstaand artikel 'Happinez Eten met Aandacht' komt uit Happinez nr. 2 2010 Intimiteit
Tekst: Marina van Dongen en Roos Tesselaar
Fotografie: Harold Pereira
Styling en productie: Cyn Ferdinandus
Kindervoeding.pdf
Honing bezien vanuit de 4 elementen.pdf
Korte inleiding over de zintuigen vanuit antroposofisch gezichtspunt.pdf
BOEK De Kleine Vegetarier.pdf
Lever en gal.pdf
Warmte en voeding.pdf
Doe je het goed of doet het je goed.pdf
Van appel tot mens.pdf
Voeding leren ontmoeten.pdf
Interview Rya Ypma in Smaakmakend.pdf
voeding en het 3 - ledig mensbeeld.pdf
Rozenblad Brandnetel.pdf
Rozenblad Voorjaarskruiden.pdf
Rozenblad wie zoet is krijgt lekkers.pdf
diabetes type 2 en antroposofische dieetterapie.pdf
Happinez Eten met Aandacht.pdf
Duurzaamheid interview uit Voeding en Visie 2011.pdf
Eerste hapjes brochure door Marion Pluimes.pdf
Eten met aandacht, doe ik het goed of doet het mij goed door Rya Ypma.pdf
BOEKJE 10 kruiden met een missie voor de spijsvertering - Judy van den Berg.pdf
folder NVDA 2016.pdf
